Известие

Collapse
No announcement yet.

Забива муцуната

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Явно настъпах някой по опашката.
    Нека просто някой заключи темата или направо да я изтрие аз няма да пиша повече по тази тема и съжалявам че съм я пуснал.
    Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Защо бе пич,виж са тук ние неможем да гадаем какво ти е на колата.Например моята сутрин ако не я изчакам да поработи 1-2 минути и ми прави мизерий
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        Ами лошото е че логиката ти е много плитка и дебитомера може просто в началото в студения диапазон да бърка колата особенно когато не е много в час и в останалите диапазони
        Благодаря че сподели че съм тъп. Какво значи студн диапазон за един дебитомер. Той май мереше количествио преминал въздух. Зимата когато беше 0 градуса или сега когато е 15 градуса е студения му диапазон. Можеби имаш предивид когато е студен или топъл двигателя - дебитомера по какво ли познава кога е студен и топъл двигателя. Кой са останалите диапазони на дебитомера. Колко всъщност са тези останали диапазони, а колко трябва да бъдат. Всъщност крокодилите са подълги отколкото плоски или са по-плски отколкодто дълги??????
        Явно тук ще се заяждаме вместо да си помагаме или хората с по-голям опит са решили да си мерят пишките с начинаещите който се оптват да си решат проблемите защото некъдърниците в сервите с лопати да ги ринеш и ти обяснятват неща на който за да повярваш трябва да ти е много плитка логиката.

Comment

не се нерви колега, свиква се с празните приказки и разните дървени философи. ако можеш с нещо ти помагаи и тва е. то благодарни все няама да има щото всички сме по-по-най. а ти гледаи да си оправиш колата. успех
          НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Ако бе пич ти тия три неща дето аз ти казах правиш ли ги не. Чакаш ли колата да загрее ...не... ами прави се на интересен и си имай проблеми

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Kamen
              Ами лошото е че логиката ти е много плитка и дебитомера може просто в началото в студения диапазон да бърка колата особенно когато не е много в час и в останалите диапазони
              Благодаря че сподели че съм тъп. Какво значи студн диапазон за един дебитомер. Той май мереше количествио преминал въздух. Зимата когато беше 0 градуса или сега когато е 15 градуса е студения му диапазон. Можеби имаш предивид когато е студен или топъл двигателя - дебитомера по какво ли познава кога е студен и топъл двигателя. Кой са останалите диапазони на дебитомера. Колко всъщност са тези останали диапазони, а колко трябва да бъдат. Всъщност крокодилите са подълги отколкото плоски или са по-плски отколкодто дълги??????
              Явно тук ще се заяждаме вместо да си помагаме или хората с по-голям опит са решили да си мерят пишките с начинаещите който се оптват да си решат проблемите защото некъдърниците в сервите с лопати да ги ринеш и ти обяснятват неща на който за да повярваш трябва да ти е много плитка логиката.

Пич от разстояние колата никой не може да ти я оправи,така че действай а не стой и чакай да се оправи сама Намери свестен майстор който да ти я оправи,ако дойдеш в София има кой да я оправи,така че ти си решаваш Ако отидеш при Бобо в сервиза няма да те върне

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ами ето пак ти е плитка логиката Дебитомера как според теб мери колко въздъх минава през него с кофа ли
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
                  не се нерви колега, свиква се с празните приказки и разните дървени философи. ако можеш с нещо ти помагаи и тва е. то благодарни все няама да има щото всички сме по-по-най. а ти гледаи да си оправиш колата. успех
                  Аз на тебе нали ти доказах къв си дървен филосов или пак се буташ м/у шамарите и се правиш на разбиращ Много сте ми интересни искате съвет давам ви го а вие почвате да носите вода от хиляда езера само и само да намерите причина дето нема как да я има и накрая аз съм ви виновен че правите простотии и нищо не ви се получава Аз по едно време верно бях спрял да пиша точно заради такива като вас и май пак ше спра шот няма смисал Тия дето съм им помогнал 3% са казали благодаря другите си прават пас а има една групичка дето си филосовства и обикаля по некадърни майстори, псува и си плащат като попове ми оправяйте се
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
                    Аз на тебе нали ти доказах къв си дървен филосов или пак се буташ м/у шамарите и се правиш на разбиращ Много сте ми интересни искате съвет давам ви го а вие почвате да носите вода от хиляда езера само и само да намерите причина дето нема как да я има и накрая аз съм ви виновен че правите простотии и нищо не ви се получава Аз по едно време верно бях спрял да пиша точно заради такива като вас и май пак ше спра шот няма смисал Тия дето съм им помогнал 3% са казали благодаря другите си прават пас а има една групичка дето си филосовства и обикаля по некадърни майстори, псува и си плащат като попове ми оправяйте се
                    Не се правя на разбирач. Мисълта ми беше, че никой неможе да ми каже със сигурност смени примерно еди кое си и колата ще се оправи. Наближава времето в което ще сменя ремъка и свещите и ако се оправи проблема ще ти се извиня искрено ( надявам да ми бъде прието извинението ). Нали се сещаш че нямам излишни пари за да експерементирам от това идва всичко а и малко съм инфектиран и изнервен от това че колата ми не върви както трябва. В понеделник дори свалих моторчето за празния ход ( някакъв електромагнитен клапън ) почистих го. За да достигна до него свалих и дроселовата клапа почистих и нея. Не съм искал да те обиждам или засягам. Аз те уважавам като човек и ако има някой мой приятел проблем с няговата италянка му давам твоя телефон. Препоръчвам те на хората. Изобщо нямах за цел да те обидя или нещо от сорта...

Comment

Мисълта ми беше, че никой неможе да ми каже със сигурност смени примерно еди кое си и колата ще се оправи
                      Бате такъв човек още не се е родил

Comment

......... Нали се сещаш че нямам излишни пари за да експерементирам от това идва всичко а и малко съм инфектиран и изнервен от това че колата ми не върви както трябва....
                        Вземи едно ВД40 и където видиш букса в коша на двигателя пръскай без да оливаш. Там букси на дюзи,дебитомери , сонди , релета бушони и т.н.
                        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Днес пуснах климатика минах 200 метра спрях на светофара и колата изгасна и светна лампата на инжекциона и като каза няма да паля и не запали. Извадих буксите на ЕКУ-то постоя около минута така закачих го и запали. Преди като ми беше светнала пак лампата ходих на диагностика и ми казаха че нищо няма на колата и никаква грешка не се е записала в компютъра. Кажете каво да правя само по диагностики ходя и не се намира решение. Междо другото като я запалих се чу едно чаткане през определен интервал което след време затихна и изчезна в просължение на 2-3 мин.

Comment

Моето предложение е следното : Сипваш 70 лева бензин, молиш се колата да запали, колата запалва, не я гасиш , отиваш до София, хората ти я оправят, връщаш се в Стара Загора и си свиркаш
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
                              Моето предложение е следното : Сипваш 70 лева бензин, молиш се колата да запали, колата запалва, не я гасиш , отиваш до София, хората ти я оправят, връщаш се в Стара Загора и си свиркаш
                              Ще го имам в напредвид

Comment

Днес пуснах климатика минах 200 метра спрях на светофара и колата изгасна и светна лампата на инжекциона и като каза няма да паля и не запали. Извадих буксите на ЕКУ-то постоя около минута така закачих го и запали. Преди като ми беше светнала пак лампата ходих на диагностика и ми казаха че нищо няма на колата и никаква грешка не се е записала в компютъра. Кажете каво да правя само по диагностики ходя и не се намира решение. Междо другото като я запалих се чу едно чаткане през определен интервал което след време затихна и изчезна в просължение на 2-3 мин.
                                ако ти гасне на светофар на празен ход загряла, може да е датчик на Хол, но това пак трябва да ти го констатира и диагностика
                                той е към 70тина лева, за сведение
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X